Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(15 materiale)

Visaret e Kombit. Vëllimi VIII. Përmban permbledhje vrojtimesh permbi zakonet edhe gjuhen popullore të botueme në rivisten "Leka" nder 11 vjetët e para III.
Kangë e vajtime.

Koleksioni

Citimi

“Folklorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/532.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi VII. Libri përmban permbledhje vrojtimesh permbi zakonet edhe gjuhen popullore të botueme në rivisten "Leka" nder 11 vjetët e para II.
Nder male tona.

Koleksioni

Citimi

“Folklorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/531.

Etiketat:

 
Visaret e Kombit. Vëllimi VI. Libri përmban permbledhje vrojtimesh permbi zakonet edhe gjuhen e popullore të botueme në rivisten "Leka" nder 11 vjetët e para I.
Zokone e doke.

Koleksioni

Citimi

“Folklorë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/530.

Etiketat:

 
Libri përmban zakonet dhe traditat e Toskërisë.

Koleksioni

Citimi

Kotte, Nikolla, “Visaret e Kombit Vëllimi V,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/529.

Etiketat:

 
Përmban përralla dhe visare të Arbëreshve të ishujve të Greqisë, si dhe këngë kreshnikësh, trimërie dhe dashurie.

Koleksioni

Citimi

“Visaret e Kombit Vëllimi IV,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/528.

Etiketat: