Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(83 materiale)

Libri përmban këngë kreshnikësh dhe legjenda, të mbledhura dhe redaktuara nga At Bernadin Palaj dhe At Donat Kurti.

Koleksioni

Citimi

“Visaret e Kombit Vëllimi II,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/526.

Etiketat:

 
Në libër bëhet fjalë për këngë trimnije dhe kreshnikësh, pjesë të folklorit të botuar. Të zgjedhura dhe të komentuara nga Prof. Karl Gurakuqi e Prof. Filip Fishta.

Koleksioni

Citimi

“Visaret e Kombit Vëllimi I,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/525.

Etiketat:

 
Vëllimi I, përmban njëzet e pesë vitet e para të vetqeverisjes së shtetit.
Citimi

“Shqipnija me 1937,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/520.

Etiketat:

 
Studime Historike. Premiato dalla R. Accademia d'Italia.
Citimi

Cordignano, Fulvio P. & Valentini Giuseppe P. (S. J.), “Saggio di un Regestro Storico dell'Albania,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/517.

Etiketat:

 
Objektet kryesore historike që u pasqyruan në ekspozitën e 25 vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë. Të organizuar në Tiranë në vitin 1937.
Citimi

Komisjoni i Kremtimit të 25 Vjetorit të Vetqeverimit, “Katalogu i Ekspozites Dokumentore te Rilindjes Kombetare,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 22, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/504.

Etiketat: