Materiali

 

Visaret e Kombit Vëllimi II

Subjekti

Folklor shqiptar

Pershkrimi

Libri përmban këngë kreshnikësh dhe legjenda, të mbledhura dhe redaktuara nga At Bernadin Palaj dhe At Donat Kurti.

Etiketa

Data

1937

Autor

Botuesi

Shtypshkronja "Nikaj", Tiranë

Formati

17 x 24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Al / 9 - 13 A

Lloji

Libër

Citimi

“Visaret e Kombit Vëllimi II,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/526.

Pronari