Materiali

 

Visaret e Kombit Vëllimi I

Subjekti

Folklor shqiptar

Pershkrimi

Në libër bëhet fjalë për këngë trimnije dhe kreshnikësh, pjesë të folklorit të botuar. Të zgjedhura dhe të komentuara nga Prof. Karl Gurakuqi e Prof. Filip Fishta.

Etiketa

Data

1937

Autor

Botuesi

Shtypshkronja "Nikaj", Tiranë

Formati

17 x 24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Al / 9 - 2 A

Lloji

Libër

Citimi

“Visaret e Kombit Vëllimi I,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/525.

Pronari