Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(57 materiale)

Ky numër përmban katërmbëdhjetë rubrika që i përkasin shkencës, kulturës, letërsisë dhe pedagogjisë.
Në faqen e tit.: E boton "Qarku letrar".
16 f., 24 cm.

Upload 06. 11. 2019
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 8 (1919),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/805.

Etiketat:

 
Ky numë përmban pesëmbëdhjetë rubrika që i përkasin kulturës, letërsisë, pedagogjisë, bletarisë, shëndetësisë, shkencës dhe bletarisë.
Në faqen e tit. : E boton "Qarku letrar"
16 f., 24 cm.

Upload 06. 12. 2019
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 7 (1919),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/804.

Etiketat:

 
Ky numër përmban trembëdhjetë rubrika që i përkasin letërsisë, kulturës, shkencës dhe bletarisë.
Në faqen e tit. : E boton "Qarku letrar".
16 f., 24 cm.

Upload 05. 12. 2019
Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 6 (1919),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/802.

Etiketat:

 
Teksti "Abetare e re" është hartuar me një specifikë të veçantë. Krahas ushtrimeve për nxënesin, jepen edhe këshilla për mësuesin, metodën se si duhet të mësohen shkronjat dhe tingujt.
41 f. ; 20 cm.

Upload 21. 10. 2019
Citimi

D.[aiu], Sh.[efqet], “Abetare e re : për shkolla fillore t' ulta djelmsh e vajzash,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/739.

Etiketat:

 
Përmban shkrime fetare dhe kulturore.
194 f., me il.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmers s' Jezu Krishtit : Vit. 29, nr. 1-12 (1919),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/605.

Etiketat: