Materiali

 

Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 8
(1919)

Subjekti

Revistë kulturore, kultura. qytetërimi

Pershkrimi

Ky numër përmban katërmbëdhjetë rubrika që i përkasin shkencës, kulturës, letërsisë dhe pedagogjisë.
Në faqen e tit.: E boton "Qarku letrar".
16 f., 24 cm.

Upload 06. 11. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1919

Autor

-

Botuesi

Shtypshkronja "Elbasani', Elbasan

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/ Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 8 (1919),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/805.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder