Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(83 materiale)

Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.

Upload 01. 11. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 21 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/779.

 
Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.

Upload 01. 11. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 20 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/778.

Etiketat:

 
Përmbajtja e revistës në faqen e titullit.

Upload 01. 11. 2019
Citimi

Evangjeli, Gaqo [drejtor-përgjegjës], “Bota e Re : e përdyjavëshme kulturale : Vit. 1, nr. 19 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/777.

Etiketat:

 
Shkrime fetare dhe kulturore.
386 f.

Upload 28. 09. 2016

Koleksioni

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : [organ i apostullimit t' Uratës] : Vit. 47, nr. 1-12 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/623.

Etiketat:

 
Përmban këngë dashurie, valle e vajtime.

Koleksioni

Citimi

Gurakuqi, Karl ; Fishta, Filip , “Visaret e Kombit Vëllimi III,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/527.

Etiketat: