Materiali

 

Lajmtari i Zemres së Krishtit : [organ i apostullimit t' Uratës] : Vit. 47, nr. 1-12 (1937)

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Shkrime fetare dhe kulturore.
386 f.

Upload 28. 09. 2016

Etiketa

Data

1937

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : [organ i apostullimit t' Uratës] : Vit. 47, nr. 1-12 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/623.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder