Materiali

 

Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëvet : Vit. 1, nr. 5-6 (1923)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia, gjuha shqipe

Pershkrimi

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukatës në shkollë, pedagogjisë, didaktikës, skautizmit, arkeologjisë si dhe disa qarkore për arsimin dhe thirrje për pasurimin e Muzeut Kombëtar.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
129-192, [64] f. ; 23 cm.

Upload 06. 11. 2019

Etiketa

Data

1923

Autor

Çeka, Salih

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëvet : Vit. 1, nr. 5-6 (1923),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/784.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder