Materiali

 

Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëvet : Vit. 1, nr. 7-8 (1923)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia, gjuha shqipe

Pershkrimi

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth edukatës në shkollë, pedagogjisë, didaktikës, skautizmit, karakterit laik të arsimit dhe, në faqet e fundit, disa qarkore për arsimin dhe ide mbi ndërtimin e Muzeut Kombëtar.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
193-256, [64] f. ; 23 cm.

Upload 07. 11. 2019

Etiketa

Data

1923

Autor

Çeka, Salih

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëvet : Vit. 1, nr. 7-8 (1923),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/785.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder