Materiali

 

Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëvet : Vit. 1, nr. 4 (1922)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia, gjuha shqipe

Pershkrimi

Në këtë numër trajtohen aspekte nga mbledhja e parë dhe e dytë e Kongresit Arsimor të mbajtur në Tiranë në korrik të vitit 1922, aspekte nga programi i ri mësimor i dalë nga ky kongres si dhe shkrime rreth edukatës në shkollë, pedagogjisë, didaktikës etj.
"Botim i përmuejshëm i Ministris s' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
97-128, [32] f. ; 23 cm.

Upload 04. 11. 2019

Etiketa

Data

1922

Autor

Çeka, Salih

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Çeka, Salih, “Revista pedagogjike : organ' i arsimtarëvet : Vit. 1, nr. 4 (1922),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 14, 2022, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/783.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder