Materiali

 

Leka : Vit. 9, nr. 5 (1937)

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : lidhje, edukatë, kulturë dhe argëtim.
(Vj. IX, Nr. 5, maj 1937)

Etiketa

Koleksioni

Data

1937

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 9, nr. 5 (1937),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed October 27, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/343.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder