Materiali

 

Leka IX - Nr. 04

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : lidhje, edukatë, kulturë dhe argëtim.
(Vj. IX, Nr. 4, prill 1937)

Etiketa

Data

1937

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja " Zoja e Papërlyeme"

Formati

17 x 24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka IX - Nr. 04,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 5, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/342.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder