Materiali

 

Pedagogi Theoretike për Mësues të Shkollavet Fillore e Nxanës të Shkollës Normale : Pjesë e parë

Subjekti

Edukim, pedagogji

Pershkrimi

Libër në ndihmë të mësuesve të shkollave fillore dhe të nxënësve të Shkollës Normale. Ka 100 faqe dhe është i ndarë në njëzet e gjashtë kapituj. Autori ia dedikon librin " Eks. së Tij Hoxh Kadris, Ministrit të Drejtësisë ". Në kopertinë përveç titullit shënohet "... prej Gaspër Beltojës, Drejtorit t'Arsimit të Shkodrës si mbas të damit A. Mathieu e E. Blaguernon".

Etiketa

Koleksioni

Data

1920

Autor

Beltoja, Gaspër

Botuesi

Shtypshkronja "Nikaj", Shkodër

Formati

15.5 x 20.5 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-E-32

Lloji

Libër

Citimi

Beltoja, Gaspër, “Pedagogi Theoretike për Mësues të Shkollavet Fillore e Nxanës të Shkollës Normale : Pjesë e parë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/27.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder