Materiali

 

Historija Shqiptare në pikëpamje të Kombsis si probleme gjurmimesh.

Subjekti

Histori e Shqiperisë

Pershkrimi

Libri ka 30 faqe dhe përshkruan historinë e Shqipërisë, historinë e Kombsisë në bazë të gjurmimeve historike deri në Shpalljen e Pavarësisë më, 1912.
(Libri ështe i përkthyer nga gjermanishtja).

Etiketa

Koleksioni

Data

1942

Autor

Stadtmueller, Georg

Botuesi

Shtypshkronja "A. Gj. Fishta", Shkodër.

Formati

15 x 22.5 cm

Gjuha

Shqip. Gjuha origjinale Gjermanisht.

Identifikuesi

A/4-D-4

Lloji

Liber

Citimi

Stadtmueller, Georg, “Historija Shqiptare në pikëpamje të Kombsis si probleme gjurmimesh.,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/26.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder