Materiali

 

Leka XV - Nr. 01

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Me këtë numër fillon periudha e dytë e botimit të kësaj reviste që përfshin vitet 1943 -1944.
Në këtë numër përfshihen rubrikat : filozofi, gjuhësi, letërsi dhe kulturë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1943

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XV - Nr. 01,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 22, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/243.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder