Materiali

 

Leka XII : 1940 - Nr 01 : Numër i veçantë

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Numër i veçantë : në vazhdim të numravet kujtimorë të XXV vjetorit të pavarësisë kombëtare.
Përmban shkrime që i përkasin fushave : filozofi, gjuhësi, letërsi dhe kulturë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1942

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XII : 1940 - Nr 01 : Numër i veçantë,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 27, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/242.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder