Materiali

 

Leka X - Nr. 04-05

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Shkrimet e këtyre numrave përmbajnë : edukatë, letërsi, të ndryshme, histori, sociologji dhe gjuhësi.

Etiketa

Koleksioni

Data

1938

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme"

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka X - Nr. 04-05,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 5, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/234.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder