Materiali

 

Leka : Vit. 8, nr. 12 (1936)

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : histori, letërsi, folklor dhe bibliografi.

Etiketa

Koleksioni

Data

1936

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme"

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 8, nr. 12 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed August 14, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/233.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder