Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(817 materiale)

Përmban : filozofi, histori, folklor, bibliografi, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 6, nr. 2 (1934),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 27, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/199.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, folklor, bibliografi dhe kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 6, nr. 1 (1934),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 27, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/198.

Etiketat:

 
Përmban : filozofi, edukatë e sociologji, bibliografi, histori, folklor, bibliografi, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 5, nr. 11 - 12 (1933),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 27, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/197.

Etiketat:

 
Përmban : filozofi, sociologji, bibliografi, histori, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 5, nr. 09-10 (1933),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 27, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/196.

Etiketat:

 
Përmban : filozofi, histori, folklor, kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 5, nr. 8 (1933),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 27, 2021, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/195.

Etiketat: