Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(2 materiale)

Revistë me përmbajtje fetare. Botuar nga Etërit Jezuitë me alfabetin e shkrimtarëve të vjetër të veriut.


Upload 16. 06. 2015
Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Elcija i Zemers t' Jezu Krishtit : Vit. 6, nr. 1-12 (1896),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/473.

Etiketat:

 
Rregulla gramatikore të fjalëve dhe shprehjeve në Shqipërinë veriore, gjermanisht - shqip.

Koleksioni

Citimi

Pisko, Julius, “Kurzgefasstes Handbuch der nordalbanesischen Sprache,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed September 29, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/357.

Etiketat: