Materiali

 

Kurzgefasstes Handbuch der nordalbanesischen Sprache

Subjekti

Gjuhësi

Pershkrimi

Rregulla gramatikore të fjalëve dhe shprehjeve në Shqipërinë veriore, gjermanisht - shqip.

Etiketa

Koleksioni

Data

1896

Autor

Pisko, Julius

Botuesi

Alfred Hölder, Wien

Formati

23cm

Gjuha

Gjermanisht

Identifikuesi

A/2-D-26

Lloji

Libër

Citimi

Pisko, Julius, “Kurzgefasstes Handbuch der nordalbanesischen Sprache,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 10, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/357.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder