Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(5 materiale)

Përmban shkrime në fushat : kulturë, letërsi, folklor dhe gjuhësi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XI - Nr. 01-02,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/237.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, letërsi, gjuhësi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XI - Nr. 03,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/238.

Etiketat:

 
Kjo revistë përmban shkrime në rubrikat : edukatë, histori, gjuhësi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XI - Nr. 04,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/239.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, folklor dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XI - Nr. 05,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/240.

Etiketat:

 
" U kushtohet puntorvet të vërtetë të rindërtimit kombtar "

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XI - Nr. 06-12 : Numër kujtimuer i 60 - vjetorit të Lidhjes së Prizrenit,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/241.

Etiketat: