Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(4 materiale)

Shkrimet e këtyre numrave përmbajnë : edukatë, letërsi, të ndryshme, histori, sociologji dhe gjuhësi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka X - Nr. 04-05,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/234.

Etiketat:

 
Përmban : të ndryshme, histori, gjuhësi, letërsi, folklor, bibliografi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka X - Nr. 06-07,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/235.

Etiketat:

 
Përmban : sociologji, kulturë, histori, filozofi, letërsi, gjuhësi dhe bibliografi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka X - Nr. 08-09,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/236.

Etiketat:

 
Botim në kujtim të 60-vjetorit të Lidhjes së Prizrenit. "U kushtohet punëtorvet të vërtetë të Rindërtimit Kombtar".

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka X - Nr. 10-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/255.

Etiketat: