Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(418 materiale)

Kjo revistë përmban shkrime në rubrikat : edukatë, histori, gjuhësi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XI - Nr. 04,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 21, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/239.

Etiketat:

 
Përmban : edukatë, histori, letërsi, gjuhësi dhe kulturë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XI - Nr. 03,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 21, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/238.

Etiketat:

 
Përmban shkrime në fushat : kulturë, letërsi, folklor dhe gjuhësi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka XI - Nr. 01-02,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 21, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/237.

Etiketat:

 
Përmban : sociologji, kulturë, histori, filozofi, letërsi, gjuhësi dhe bibliografi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka X - Nr. 08-09,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 21, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/236.

Etiketat:

 
Përmban : të ndryshme, histori, gjuhësi, letërsi, folklor, bibliografi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka X - Nr. 06-07,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed January 21, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/235.

Etiketat: