Materiali

 

Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vit. 51, nr. 1-12

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Shkrime fetare dhe kulturore.
128 f. : me il.

Etiketa

Koleksioni

Data

1941

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Zoja e Papërlyeme, Shkodër

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zêmres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : vit. 51, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 24, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/627.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder