Materiali

 

Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : revistë kulture fetare katholike : vit. 48, nr. 1-12

Subjekti

Revistë fetare dhe kulturore

Pershkrimi

Shkrime fetare dhe kulturore.
304 f.

Etiketa

Koleksioni

Data

1938

Autor

[Etërit Jezuitë, Shkodër]

Botuesi

Zoja e Papërlyeme, Shkodër

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

[Etërit Jezuitë, Shkodër], “Lajmtari i Zemres së Krishtit : organ i apostullimit t' Uratës : revistë kulture fetare katholike : vit. 48, nr. 1-12,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed March 31, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/624.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder