Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(22 materiale)

Përmban rubrikat : Filozofi, Sociologji, Letërsi, Shkencë, Histori dhe Folklor.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 16, nr. 2 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/252.

Etiketat:

 
Në këtë numër trajtohen tema që i përkasin rubrikave : Sociologji, Histori, Letërsi, Shkencë dhe Kronikë.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 16, nr. 1 (1944),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed February 4, 2023, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/251.

Etiketat: