Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(12 materiale)

Në këtë numër gjenden shkrime që trajtojnë : sociologji, gjuhësi, histori.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 8, nr. 11 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 7, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/232.

Etiketat:

 
Përmban : histori, letërsi, folklor dhe bibliografi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 8, nr. 12 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 7, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/233.

Etiketat: