Shfleto Materialet

Shfleto Materialet

(12 materiale)

Përmban : letërsi, gjuhësi, ekonomi, histori, arkeologji.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 8, nr. 6 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 11, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/227.

Etiketat:

 
Përmban : sociologji, histori, pedagogji, gjuhësi, folklor.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 8, nr. 7 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 11, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/228.

Etiketat:

 
Përmban : filozofi, letërsi, gjuhësi, histori, pedagogji, folklor dhe frazeologji.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 8, nr. 8 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 11, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/229.

Etiketat:

 
Përmban : didaktikë, histori, letërsi, gjuhësi, folklor, botanikë dhe bibliografi.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka: Vit. 8, nr. 9 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 11, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/230.

Etiketat:

 
Përmban : filozofi, sociologji, histori, letërsi, pedagogji dhe folklor.

Koleksioni

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka : Vit. 8, nr. 10 (1936),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 11, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/231.

Etiketat: