Materiali

 

Leka VIII - Nr. 10

Subjekti

Revistë kulturore

Pershkrimi

Përmban : filozofi, sociologji, histori, letërsi, pedagogji dhe folklor.

Etiketa

Koleksioni

Data

1936

Autor

Shoqata L.E.K.A.

Botuesi

Shtypshkronja "Zoja e Papërlyeme", Shkodër

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Shoqata L.E.K.A., “Leka VIII - Nr. 10,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 3, 2020, http://adsh.unishk.edu.al/items/show/231.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder