Materiali

 

Mësuesi : Vit. 6, nr. 1-2 (1928)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia

Pershkrimi

Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë dhe mbi të mësuarin e historisë, aritmetikës, gjeometrisë, gjuhës dhe këndimit në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium educatio
64 f., 22 cm.

Upload 04.06.2020

Etiketa

Koleksioni

Data

1928

Autor

Gurakuqi, Karl

Botuesi

Shtypshkronja "Mbrothësija", Kristo P. Luarasi, Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Gurakuqi, Karl, “Mësuesi : Vit. 6, nr. 1-2 (1928),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/854.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder