Materiali

 

Mësuesi : Vit. 5, nr. 1-2 (1927)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia

Pershkrimi

Revista përmban shkrime mbi pedagogjinë dhe mbi të mësuarin e historisë, aritmetikës, gjeometrisë, gjuhës dhe këndimit në shkollën fillore.
Pjesa zyrtare përmban vendime dhe qarkore të Ministrisë së Arsimit.
Në faqen e tit. : Ars artium educatio
74 f., 22 cm.

Upload 11.03.2020

Etiketa

Koleksioni

Data

1927

Autor

Mikeli, Gaspër

Botuesi

Shtypshkronja "Nikaj", Tiranë

Formati

22 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Mikeli, Gaspër, “Mësuesi : Vit. 5, nr. 1-2 (1927),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 23, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/850.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder