Materiali

 

Epopeja komtare e popullit shqyptar

Subjekti

Letërsia shqipe, historia

Pershkrimi

Libri trajton zhvillimin e letërsisë në Shqipëri, poezinë popullore, "Lahutën e Malcis", zhvillimin historik të idesë kombëtare.
Në faqet e fundit listohet i gjithë shtypi periodik i kohës në gjuhën shqipe si dhe kalendarët.
Në faqen e tit.: "Tubë librash për shkollë gymnazike e tregtare. Botue prej Etënve Jezuit. Bleni XIII".
153 f. ; 20 cm.

Upload 17. 12. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1925

Autor

Cordignano S. J., Fulvio

Botuesi

"Shtypshkroja e së Papërlyemes", Shkodër

Formati

20 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/4-G-52

Lloji

Libër

Citimi

Cordignano S. J., Fulvio, “Epopeja komtare e popullit shqyptar,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 15, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/830.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder