Materiali

 

Revista pedagogjike : Vit. 5, nr. 1-2 (1927)

Subjekti

Arsimi, edukimi, pedagogjia, mësimdhënia, gjuha shqipe

Pershkrimi

Në këtë numër trajtohen shkrime rreth pedagogjisë, didaktikës, edukimit. Pjesa zyrtare përmban disa qarkore dhe botime të Drejtorisë së Përgjithshme të Arsimit.
"Botim i Drejtoris së Pergj. t' Arsimit"
Revista del një herë në muaj
48 f. ; 23 cm.
Në fund vijon shtesa e revistës me fjalorin e gjuhës shqipe.
65-80, [16] f.

Upload 17. 12. 2019

Etiketa

Data

1927

Autor

Gurakuqi, Karl

Botuesi

Shtypshkroja "Nikaj", Tiranë

Formati

23 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Gurakuqi, Karl, “Revista pedagogjike : Vit. 5, nr. 1-2 (1927),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/828.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder