Materiali

 

Kalendari i Soknise "Dija" per vjeten 1906

Subjekti

Vjetarë, kalendarë

Pershkrimi

Kalendari përmban festat fetare të tri besimeve si dhe shkrime kulturale, letrare, shoqërore dhe kronika në gjuhë shqipe. Përmban edhe disa elementë gjeografikë.
91 f. : me il. ; 20 cm.

Upload 23. 01. 2020

Etiketa

Koleksioni

Data

[1905]

Autor

-

Botuesi

[Shoqëria "Dija"]

Formati

20 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/6-F-55

Lloji

Libër

Citimi

-, “Kalendari i Soknise "Dija" per vjeten 1906,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/831.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder