Materiali

 

Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme. Vit. 1, nr. 4
(1918)

Subjekti

Revistë kulturore, kultura, qytetërimi

Pershkrimi

Ky numër përmban katërmbëdhjetë rubrika që i përkasin letërsisë, kulturës, astronomisë, shëndetësisë, bletarisë dhe fesë.
Në faqen e tit.: E boton "Qarku letrar"
16 f., 24 cm

Upload 24. 11. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1918

Autor

-

Botuesi

Shtypshkronja " Elbasani", Elbasan

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/ Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme. Vit. 1, nr. 4 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/795.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder