Materiali

 

Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 5
(1918)

Subjekti

Revistë kulturore, kultura, qytetërimi.

Pershkrimi

Ky numër përmban katërmbëdhjetë rubrika që i përkasin letërsisë, bletarisë, fesë, astronomisë dhe shëndetësisë.
Në faqen e tit. : E boton "Qarku letrar"
16 f., 24 cm.

Upload 24. 11. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1918

Autor

-

Botuesi

Shtypshkronja "Elbasani", Elbasan

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/ Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 5 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/796.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder