Materiali

 

Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 3
(1918)

Subjekti

Revistë kulturore, kultura, qytetërimi

Pershkrimi

Ky numër përmban katërmbëdhjetë rubrika që i përkasin kulturës, letërsisë, shëndetësisë, astronomisë dhe fesë.
Në faqen e tit.: E boton "Qarku letrar".
16 f., 24 cm

Upload 24. 11. 2019

Etiketa

Koleksioni

Data

1918

Autor

-

Botuesi

Shtypshkronja "Elbasani", Elbasan

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv/Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

-, “Kopështi letrar : e përkohëshme e përmuejshme : Vit. 1, nr. 3 (1918),” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 18, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/794.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder