Materiali

 

Memoria su di alcuni costumi degli antichi greci. Tuttora esistenti nell' Isola di Leucade, nel mare Jonio.

Subjekti

Etnografi

Pershkrimi

" Memoria su di alcuni costumi degli antichi greci..." është përfshirë në librin " Rapporti tra l'Epiro e il Regno delle due Sicilie ".
Autori, Andrea Papadopulo-Vreto, përshkruan kujtime mbi disa zakone, doke e mënyra jetese të grekëve të vjetër. Libri është i ndarë në VI kapituj dhe ka 63 faqe. Botim i dytë, i rishikuar, i korrektuar dhe i shtuar nga autori.

Botimi i parë ishte më 1821 në Fletoren e Muajit Janar, e nxjerrë nga Gazeta Enciklopedike.

Etiketa

Koleksioni

Data

1825

Autor

Papadopulo-Vreto, Andrea

Botuesi

Dalla Stamperia Francese, Napoli.

Formati

12 x 20.5 cm

Gjuha

Italisht

Identifikuesi

A/1-F-25 Nr. inv.6234

Lloji

Libër

Citimi

Papadopulo-Vreto, Andrea, “Memoria su di alcuni costumi degli antichi greci. Tuttora esistenti nell' Isola di Leucade, nel mare Jonio.,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/52.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder