Materiali

 

Discorso del Consigliere di Stato Angelo Masci sull' origine, i costumi e lo stato attuale degli albanesi del regno di Napoli.

Subjekti

Etnografia

Pershkrimi

Diskutimi i Këshilltarit të Shtetit Angelo Masci përmbledh origjinën, zakonet dhe gjëndjen aktuale të shqiptarëve në Mbretërinë e Napolit. Nga fq. 7-14, jepet jeta e Angelo Masci. Libri ka 81 faqe, është i ndarë në V kapituj, 4 faqet e fundit janë pa numra.

Etiketa

Koleksioni

Data

1847

Autor

Masci, Angelo

Botuesi

Stabilimento Tipografico di Gaetano Nobile, Napoli

Formati

20 cm

Gjuha

Italisht

Identifikuesi

A/1-F-25

Lloji

Libër

Citimi

Masci, Angelo, “Discorso del Consigliere di Stato Angelo Masci sull' origine, i costumi e lo stato attuale degli albanesi del regno di Napoli.,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed June 12, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/51.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder