Materiali

 

Rapporti tra L' Epiro e il Regno delle due Sicilie. Memorie.

Subjekti

Histori

Pershkrimi

Historia e popujve të Evropës juglindore në kohë të vjetra. Marrëdhëniet mes Epirit dhe Mbretërisë së Dy Siçilive. Kujtime.
Libri trajton " Epokën antike te pellazgëve ", ka 35 faqe, 5 faqet e fundit janë pa numra.
Libri është në një lidhje me : 1. " Discorso ", 2 " Su gli Albanesi Ricerche e Pensieri ", 3. "Memoria su di alcuni costumi degli antichi greci..."

Etiketa

Koleksioni

Data

1834

Autor

Schiro, Giovani ( Dott. )

Botuesi

Giorn. Letterario

Formati

21 cm

Gjuha

Italisht

Identifikuesi

A/1-F-25

Lloji

Libër

Citimi

Schiro, Giovani ( Dott. ), “Rapporti tra L' Epiro e il Regno delle due Sicilie. Memorie.,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/39.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder