Materiali

 

Voyage a Janina en Albanie, par la Sicilie et la Grece : Tome second

Subjekti

Gjeografi, histori

Pershkrimi

Udhëtim për në Janinë, në Shqipëri, përmes Siçilisë dhe Greqisë.
Vëllimi II është i ndarë në X kapituj. Në fillim të çdo kapitulli ka një përmbledhje të çështjeve që do të trajtohen. Ka 351 faqe, në faqen e parë ka titullin e Koleksionit të librave "Collection de Voyages Modernes".

Etiketa

Koleksioni

Data

1821

Autor

Hughes, Thomas Smart.

Botuesi

Librairie de Gide Fils, Paris.

Formati

22 cm

Gjuha

Frengjisht

Identifikuesi

A/2-F-23

Lloji

Libër

Citimi

Hughes, Thomas Smart., “Voyage a Janina en Albanie, par la Sicilie et la Grece : Tome second,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/37.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder