Materiali

 

Kurzgefasste albanesische grammatik mit lesestücken und glossar

Subjekti

Gjuhësi

Pershkrimi

Në libër trajtohet gramatika shqipe në formë të shkurtuar. Lënda është ndarë në tri pjesë : Gramatikë, Pjesë leximi dhe Fjalori.
Libri ka 105 faqe.

Etiketa

Koleksioni

Data

1888

Autor

Meyer, Gustav

Botuesi

Breitkopf & Härtel, Leipzig

Formati

22cm

Gjuha

Gjermanisht - Shqip

Identifikuesi

A/2-D-10

Lloji

Libër

Citimi

Meyer, Gustav, “Kurzgefasste albanesische grammatik mit lesestücken und glossar,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/354.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder