Materiali

 

Libër i Tretë : për shkolla fillore të Shqypnis.

Subjekti

Edukim, Mësimdhënie

Pershkrimi

Libri është i ndarë në tre kapituj.
Kreu i parë: - " Mësime Morale ".
Kreu i dytë : - " Histori Natyre ".
Kreu i trete : - " Dheshkroje e Histori ".
Libri ka 138 faqe dhe është me ilustrime. Botimi i dytë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1918

Autor

Beltoja, Gaspër

Botuesi

Shtypshkroja " Nikaj ", Shkodër

Formati

21 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-E-49

Lloji

Libër

Citimi

Beltoja, Gaspër, “Libër i Tretë : për shkolla fillore të Shqypnis. ,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 14, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/35.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder