Materiali

 

Kongresi i Lezhës

Subjekti

Letërsi shqipe, histori

Pershkrimi

Ne libër trajtohen ngjarje të shek. XV-XVI :- Mbledhja e Krujës, - Kuvendi i Lezhës, - Vdekja e Skënderbeut. Libri ka 61 faqe dhe në kopertinë ka një miniaturë. Në faqen e tretë ka një shkrim nga vetë autori të titulluar "Parafjalë".

Etiketa

Koleksioni

Data

1936

Autor

Beltoja, Gaspër

Botuesi

Shtypshkronja "Gutenberg", Tiranë.

Formati

13 x 19.5 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/4-G-64

Lloji

Libër

Citimi

Beltoja, Gaspër, “Kongresi i Lezhës,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 19, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/30.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder