Materiali

 

Foleja Kombëtare

Subjekti

Histori, edukim

Pershkrimi

Broshurë Komemorative. Botuar me rastin e dyzetvjetorit të INSTITUTIT KYRIAS 1891-1931. Instituti i parë femëror në Shqipëri i themeluar nga zonjusha Sevasti Kyrias.
Në libër gjenden fjalime të personaliteteve të kohës në gjuhën italiane, francese dhe angleze. Në fletën e shtatë është shkruar një parathënie nga Komisioni Nisiator. Libri ka 110 faqe, ndër te cilat 12 janë të ilustruara.

Etiketa

Koleksioni

Data

1931

Autor

Komisioni Nisiator

Botuesi

Shtypshkronja "Gutenberg", Tiranë

Formati

24 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Arkiv A/4-B-7

Lloji

Citimi

Komisioni Nisiator, “Foleja Kombëtare,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 24, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/31.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder