Materiali

 

Abetar : për shkollat popullore shqipe

Subjekti

Gjuhësi

Pershkrimi

Abetare për shkollat fillore. E aprovuar nga Ministria e Arsimit. Me ilustrime. Ka gjithsej 128 faqe. Në faqen 96 fillojnë "Këndimet", (pjesë leximesh dhe vjershash ). Në fund të librit gjenden disa tregime toskërisht të titulluara "Edhe pak fjalë toskënisht".
Botim' i pestë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1935

Autor

Paluca, Ndue

Botuesi

Shtëpia botuese "Kristo Luarasi", Tiranë

Formati

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

A/5-E-8

Lloji

Libër

Citimi

Paluca, Ndue, “Abetar : për shkollat popullore shqipe,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed May 29, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/295.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder