Materiali

 

Cirka IV - nr 59

Subjekti

Revistë kulturore e perkohëshme popullore

Pershkrimi

Revista publikohej dy herë në muaj. Trajtesat ishin te karakterit kulturor, historik, social dhe folklorik kryesisht të lidhura me krahinën e Shkodërs. Vend te veçantë në revistë zinin rubrikat kulturore të Shkodërs. Në të shkruajtën firmat më të dëgjuara shkodrane dhe më gjërë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1936 I (1 - 14), 1937 II (15 - 36), 1938 III (37 - 55), 1939 IV (56 - 59).

Autor

Pronar: Gjon Ujka, Drejtuer përgjegjës: Cuk Simoni.

Botuesi

Shtypshkronja e "Cirkes" Shkodër; Shtëpia Botuese "Ora" Shkodër; Shtyp. "Ora e Shkodres".

Formati

31 x 22 cm

Gjuha

Shqip

Identifikuesi

Periodik

Lloji

Revistë

Citimi

Pronar: Gjon Ujka, Drejtuer përgjegjës: Cuk Simoni., “Cirka IV - nr 59,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed July 21, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/294.

Pronari