Materiali

 

Albanesische studien : Heft II : Grammatik des toskischen dialektes

Subjekti

Gjuhësi, studime albanologjike

Pershkrimi

Studime Albanologjike. Libri II ( Heft II ).
I. Artikuj apo shkrime për gramatikën e dialektit të toskërishtes.
II. Shembuj të gjuhës shqipe.
Libri trajton:
- Poezi popullore toske.
- Poezi gege.
- Fjale të urta dhe shprehje frazeologjike toske.
- Gjëegjëza.
- Përralla popullore toske.
Libri ka 169 faqe dhe radhitet pas librit të parë.

Etiketa

Koleksioni

Data

1853

Autor

Hann, Johan Georg (von)

Botuesi

Aus der kaiserlich-königlichen Hof- und Staatsdruckerei, Wien

Formati

18 x 25 cm

Gjuha

Gjermanisht

Identifikuesi

A/1-A-23

Lloji

Libër

Citimi

Hann, Johan Georg (von), “Albanesische studien : Heft II : Grammatik des toskischen dialektes,” Arkivat Digjitale Shkoder, accessed April 20, 2024, https://adsh.unishk.edu.al/items/show/296.

Pronari

Biblioteka Universitare Shkoder